Oprašivanje usjeva u stakleniku

Oprašivanje u stakleniku je vitalno jer osigurava učinkovitu gnojidbu biljaka unutar kontroliranog okoliša, što dovodi do povećanja prinosa, poboljšanog zametanja plodova, povećane veličine, bolje boje, produženog roka trajanja i kvalitete proizvodnje. Prirodno oprašivanje doprinosi cjelogodišnjem uzgoju usjeva i podupire stabilniju i održiviju poljoprivrednu industriju.

Posljednjih 40 godina bili smo na čelu razvoja vrhunskih rješenja za oprašivanje za hortikulturnu industriju. S desetljećima iskustva i opsežnog istraživanja, stekli smo dubinsko znanje o oprašivačima i njihovom ponašanju. Naš tim stručnjaka posvećen je stvaranju održivih sustava oprašivanja koji oponašaju i poboljšavaju prirodni proces za optimizaciju proizvodnje usjeva.

Naš vodeći proizvod, Natupol, mijenja pravila igre u hortikulturnom oprašivanju. Iskorištava snagu bumbara, najučinkovitijih oprašivača u prirodi, kako bi osigurao pouzdano i učinkovito oprašivanje u staklenicima. Koppert bumbari pažljivo su odabrani, uzgojeni i isporučeni uzgajivačima diljem svijeta, osiguravajući stalnu i obilnu zalihu vještih oprašivača.

Proizvodi za oprašivanje staklenika

Stakleničke voćne kulture