Izjava o kolačićima

Izjava o kolačićima

Na našoj web-stranici upotrebljavamo kolačiće. Kolačić je mala tekstualna datoteka koju vaš preglednik pohranjuje na vašem računalu kada posjetite web-stranicu. Glavna funkcija kolačića jest prepoznavanje korisnika. Sljedeći put kad posjetite našu web-stranicu vaš nam preglednik šalje pohranjene informacije.

Uporaba kolačića sigurna je. Oni ne obrađuju osobne podatke, kao što su vaš telefonski broj ili adresa e-pošte.

Koje kolačiće upotrebljavamo?

Razlikujemo više vrsti kolačića.

Funkcionalni kolačići / nužni kolačići
Funkcionalni kolačići osiguravaju ispravan rad funkcija naše web-stranice. Obuhvaćaju postavke za optimizaciju načina na koji se na vašem zaslonu prikazuje naša web-stranica, a koje su pohranjene u vašem pregledniku.

Analitički kolačići / izborni kolačići
Upotrebljavamo analitičke kolačiće treće strane za prikupljanje statističkih podataka o načinu na koji se naša web-stranica upotrebljava. To nam omogućuje daljnju optimizaciju naše web-stranice u korist naših klijenata.

Vaša privola
Izborne kolačiće upotrebljavamo samo uz vašu privolu. Kada prvi put posjetite našu web-stranicu pojavit će se obavijest kojom se traži vaša privola za uporabu izbornih kolačića. Ako ste dali svoju privolu, upotrijebit ćemo kolačić na vašem računalu i reklamni natpisi se više neće pojavljivati sve dok je kolačić aktivan. Nakon isteka rada kolačića ili ako izbrišete kolačić, reklamni natpis pojavit će se sljedeći put kad posjetite našu web-stranicu i od vas će se opet zahtijevati privola.

Brisanje ili blokiranje kolačića

Ako ste prihvatili kolačiće, možete ih izbrisati putem postavki vašeg preglednika. Isto tako možete onemogućiti uporabu kolačića u vašem pregledniku. To može ograničiti određene značajke na našoj web-stranici. Posjetite web-stranicu vašeg preglednika za više informacija.

Izmjene Izjave o kolačićima

S vremena na vrijeme možemo ažurirati svoju Izjavu o kolačićima jer se pravila o kolačićima mogu promijeniti ili se na našu web-stranicu mogu dodati nove značajke. Ažurirana Izjava o kolačićima bit će objavljena na našoj web-stranici. Sve izmjene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na našoj web-stranici.

Pogledajte našu Izjavu o privatnosti.

Posljednje ažuriranje: 1. kolovoza 2023