Miglyphus

Znanstveni naziv:
Diglyphus isaea
Uobičajeni naziv:
Parazitna osa
Kategorija proizvoda:
Natural enemy
Play
Play

Upotrijebi za

Upotrijebi za

Kada upotrijebiti Miglyphus?

Miglyphus upotrebljavajte za biološko suzbijanje lisnih ušiju u svim razvojnim fazama ličinke, osobito u drugoj i trećoj fazi. Proizvod uvedite pri prvim znakovima prisutnosti nametnika. Miglyphus se preporučuje pri povećanju zaraze lisnom uši.

Kako to funkcionira

Kako to funkcionira

Kako Miglyphus djeluje?

Odrasle ženke parazitnih osa vrste Diglyphus isaea ubijaju ličinke lisne uši u rovu i na njih polažu svoja jajašca. Jajašca se u rovu (ali izvan lisne uši) razvijaju u parazitne uši, koristeći se mrtvim ličinkama kao hranom.

Play

Specifikacije proizvoda

Specifikacije proizvoda

Informacije u nastavku samo su indikativne. Savjet po mjeri može se pružiti ako su dostupne informacije o lokalnim čimbenicima koje treba uzeti u obzir, poput usjeva, klimatskih uvjeta i razine zaraze. Za odgovarajući pristup savjetujte se sa stručnjakom poduzeća Koppert ili priznatim distributerom Koppertovih proizvoda.

Miglyphus preventivno blago ljekovito veoma ljekovito
Dosage - 0,25/m2 1-3/m2
m²/unit - 2.000 500
Interval (days) - 7 7
Frequency - min. 3x min. 3x
Remarks - At the first visible attack or on average 1 larva per 10 plants Depending on the crop and the number of miners per plant

Upute za upotrebu

Upute za upotrebu

Primjena proizvoda Miglyphus

Parazitne ose stavite na lišće ujutro ili navečer.

Play

Najbolji uvjeti djelovanja proizvoda Miglyphus

Diglyphus postaje djelotvoran pri temperaturama od 15 °C i višima.

Nuspojave

Pesticidi mogu imati (ne)izravne učinke na biološka rješenja. Saznajte koji pesticidi imaju nuspojave za ovaj proizvod.

Idite u bazu podataka štetnih učinaka

Rukovanje proizvodom

Rukovanje proizvodom

Postupanje

Biološki korisni organizmi imaju vrlo kratak životni vijek te se toga moraju uvesti u usjev što je prije moguće nakon primitka. U suprotnom može doći do negativnog utjecaja na njihovu kvalitetu. Ako trebate pohraniti proizvod Miglyphus, slijedite upute u nastavku. Tvrtka Koppert B.V. nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod dulje skladišti i/ili ako se skladišti u uvjetima koji su različiti od onoga što je preporučeno.

  • Skladištenje nakon primitka: 1 – 2 dana
  • Temperatura skladištenja: 8 – 10 °C/47 – 50 °F
  • Okomit položaj bočice
  • Na tamnom mjestu

Primjenjuju se opći uvjeti društva Koppert (Koppert B.V. i/ili njegove povezane tvrtke). Upotrebljavajte samo proizvode dopuštene u vašoj zemlji/državi i za usjev. Provjerite lokalne zahtjeve za registraciju. Tvrtka Koppert ne može se smatrati odgovornom za neovlaštenu upotrebu.Tvrtka Koppert nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenoga i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Trebate pomoć?