Wireless Beehome

Vrsta:
Remote controlled opening system for Natupol hives
Uobičajeni naziv:
Automatsko otvaranje ulaza za košnice Natupol
Kategorija proizvoda:
Associated products
Play

Upotrijebi za

Upotrijebi za

Kada upotrijebiti sustav Wireless Beehome

Primjenom sustava Wireless Beehome ulaz u košnicu Natupol može se automatski otvarati i zatvarati u postavljeno vrijeme. Kada je tijekom zime asimilacijska rasvjeta jača od prirodne (UV) svjetlosti u stakleniku, bumbari se teško mogu orijentirati. To negativno utječe na oprašivanje. Pravovremenim otvaranjem i zatvaranjem ulaza košnice sustav Wireless Beehome omogućuje da bumbari izlaze iz košnice samo u povoljnim uvjetima osvjetljenja. Time ne dolazi samo do poboljšanja njihove učinkovitosti oprašivanja, već se i poboljšavaju razvoj i životni vijek kolonija.

Kako to funkcionira

Kako to funkcionira

Kako funkcionira sustav Wireless Beehome

Svaki prijemnik sustava Wireless Beehome može u postavljeno vrijeme otvoriti ili zatvoriti ulaz košnice Natupol. Uz pomoć jednog središnjeg odašiljača može se upravljati nekolicinom prijemnika u stakleniku. Vremenom otvaranja i zatvaranja ulaza košnice može se upravljati uz pomoć:

  • signala računala za klimatizaciju
  • programatora spojenog sa središnjim odašiljačem

Specifikacije proizvoda

Specifikacije proizvoda

Sustav Wireless Beehome sastoji se od prijemnika za pojedinačnu aktivnu košnicu i odašiljača.

Upute za upotrebu

Upute za upotrebu

Primjena

Preuzmite priručnike sustava Wireless Beehome

Play

Najbolji uvjeti djelovanja

Odašiljače i prijemnike sustava Wireless Beehome zaštitite od kondenzacije, vlage i izravnog sunčevog svjetla.

Rukovanje proizvodom

Rukovanje proizvodom

Postupanje

Baterija prijemnika Wireless Beehome može trajati dvije sezone, ali samo ako se prijemnici isključe nakon uklanjanja iz staklenika.

Preuzimanja

Primjenjuju se opći uvjeti društva Koppert (Koppert B.V. i/ili njegove povezane tvrtke). Upotrebljavajte samo proizvode dopuštene u vašoj zemlji/državi i za usjev. Provjerite lokalne zahtjeve za registraciju. Tvrtka Koppert ne može se smatrati odgovornom za neovlaštenu upotrebu.Tvrtka Koppert nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenoga i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Trebate pomoć?