Lurem-TR.

Aktivni sastojak:
Thrips kairomone
Vrsta:
Sredstvo za privlačenje resokrilaca
Kategorija proizvoda:
Monitoring
Lurem-TR_1.jpg
Play

Upotrijebi za

Upotrijebi za

Kada upotrijebiti Lurem-TR.?

Lurem-TR povećava broj ulovljenih resokrilaca na plavim i žutim ljepljivim zamkama te time osigurava ranije otkrivanje nametnika. Lurem-TR. učinkovit je za tretiranje nekoliko vrsta resokrilaca, kao što su Frankliniella occidentalis i Thrips tabaci te ujedno poboljšava učinke zaštitnih mjera. Proizvod se može upotrebljavati za sve usjeve koji se uzgajaju u zaštićenom okruženju.

Kako to funkcionira

Kako to funkcionira

Kako Lurem-TR. djeluje?

Nakon otvaranja sredstvo za privlačenje polako se otpušta iz dozatora. Na taj način odrasli resokrilci postaju aktivniji. Izlaze iz svojih skrovišta i u većoj mjeri ih privlače ljepljive zamke.

Upute za upotrebu

Upute za upotrebu

Primjena proizvoda Lurem-TR.

  • Skinite aluminijsku foliju sa stražnje strane dozatora. Počet će se otpuštati sredstvo za privlačenje.
  • Dozator s logotipom tvrtke Koppert zalijepite na ljepljivu zamku ili ga postavite u blizinu ljepljive zamke. Između dozatora i ljepljive zamke mora bit tek nekoliko centimetara.
  • Na stražnjoj strani dozatora ne smiju se nalaziti nikakve prepreke!
  • Ljepljivu zamku i dozator postavite tek malo (maksimalno 30 cm) iznad usjeva.
Play

Informacije u nastavku samo su indikativne. Savjet po mjeri može se pružiti ako su dostupne informacije o lokalnim čimbenicima koje treba uzeti u obzir, poput usjeva, klimatskih uvjeta i razine zaraze. Za odgovarajući pristup savjetujte se sa stručnjakom poduzeća Koppert ili priznatim distributerom Koppertovih proizvoda.

Lurem-TR. preventivno blago ljekovito veoma ljekovito
Doziranje 1/100 m² - -
m²/jedinica 2000 - -
Interval (dani) 42 - -
Učestalost - - -
Napomene zamijeniti u slučaju praznog spremnika - -

Najbolji uvjeti djelovanja proizvoda Lurem-TR.

Lurem-TR djeluje tijekom cijele godine, no najveću učinkovitost ima tijekom ljeta.

Rukovanje proizvodom

Rukovanje proizvodom

Postupanje

Biološki korisni organizmi imaju vrlo kratak životni vijek te se toga moraju uvesti u usjev što je prije moguće nakon primitka. U suprotnom može doći do negativnog utjecaja na njihovu kvalitetu. Ako trebate pohraniti proizvod Lurem-TR., slijedite upute u nastavku. Tvrtka Koppert B.V. nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenog i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Upute za skladištenje:

  • Rok upotrebe: vidjeti ambalažu
  • Temperatura skladištenja: 0 – 5 °C

Primjenjuju se opći uvjeti društva Koppert (Koppert B.V. i/ili njegove povezane tvrtke). Upotrebljavajte samo proizvode dopuštene u vašoj zemlji/državi i za usjev. Provjerite lokalne zahtjeve za registraciju. Tvrtka Koppert ne može se smatrati odgovornom za neovlaštenu upotrebu.Tvrtka Koppert nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenoga i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Trebate pomoć?