En-Strip

Znanstveni naziv:
Encarsia formosa
Uobičajeni naziv:
Parazitna osa
Kategorija proizvoda:
Natural enemy
Play
Play

Upotrijebi za

Upotrijebi za

Kada upotrijebiti En-Strip?

En-Strip upotrijebite za biološko suzbijanje bijele mušice (Trialeurodes vaporariorum) i duhanovog štitastog moljca (Bemisia tabaci) tijekom treće i četvrtke faze razvoja ličinke. EN-Strip upotrijebite preventivno te pri prvim znakovima prisutnosti nametnika.

Kako to funkcionira

Kako to funkcionira

Kako En-Strip djeluje?

Odrasle ženke parazitnih osa žive kao nametnici ličinke štitastog moljca tijekom razdoblja treće i četvrte faze razvoja. Ujedno se i hrane domaćinom.

Play

Specifikacije proizvoda

Specifikacije proizvoda

Informacije u nastavku samo su indikativne. Savjet po mjeri može se pružiti ako su dostupne informacije o lokalnim čimbenicima koje treba uzeti u obzir, poput usjeva, klimatskih uvjeta i razine zaraze. Za odgovarajući pristup savjetujte se sa stručnjakom poduzeća Koppert ili priznatim distributerom Koppertovih proizvoda.

En-Strip preventivno blago ljekovito veoma ljekovito
Dosage 1,5-3/m2 3-6/m2 6-12/m2
Interval (days) 7 7 7
Frequency Continuously Min. 5x Min. 5x
Remarks Release weekly until Macrolophus is up to standard Release until control is achieved Release until control is achieved

Upute za upotrebu

Upute za upotrebu

Primjena proizvoda En-Strip

  • Pažljivo otvorite ambalažu unutar staklenika
  • Presavijte i otkinite trake nasuprot otvora za vješanje.
  • Objesite trake između usjeva, po mogućnosti otprilike 75 cm ispod glave biljke.
  • Izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost
  • Ne dirajte kukuljice
Play

Najbolji uvjeti djelovanja proizvoda En-Strip

Optimalni uvjeti djelovanja za En-Strip zahtijevaju 24-satnu prosječnu temperaturu u stakleniku od najmanje 17 °C/63 °F. Pri nižim temperaturama preporuča se upotrebljavati kartice s polovicom količine kukuljica.

Nuspojave

Pesticidi mogu imati (ne)izravne učinke na biološka rješenja. Saznajte koji pesticidi imaju nuspojave za ovaj proizvod.

Idite u bazu podataka štetnih učinaka

Rukovanje proizvodom

Rukovanje proizvodom

Postupanje

Biološki korisni organizmi imaju vrlo kratak životni vijek te se toga moraju uvesti u usjev što je prije moguće nakon primitka. U suprotnom može doći do negativnog utjecaja na njihovu kvalitetu. Ako trebate pohraniti proizvod En-Strip, slijedite upute u nastavku. Tvrtka Koppert B.V. nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod dulje skladišti i/ili ako se skladišti u uvjetima koji su različiti od onoga što je preporučeno.

  • Skladištenje nakon primitka: najviše 1 – 2 dana
  • Temperatura skladištenja: 8 – 10 °C/47 – 50 °F
  • Na tamnom mjestu

Primjenjuju se opći uvjeti društva Koppert (Koppert B.V. i/ili njegove povezane tvrtke). Upotrebljavajte samo proizvode dopuštene u vašoj zemlji/državi i za usjev. Provjerite lokalne zahtjeve za registraciju. Tvrtka Koppert ne može se smatrati odgovornom za neovlaštenu upotrebu.Tvrtka Koppert nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenoga i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Trebate pomoć?