Rad u Koppertu

Svi naši zaposlenici slažu se sa sljedećim: U tvrtki Koppert smatramo vas osobom. Naša se tvrtka tijekom proteklih 50 godina razvila u međunarodno poduzeće, no unatoč svojem međunarodnom karakteru, Koppert je i dalje obiteljska tvrtka u kojoj su važni suradnja i poštovanje prema ljudima i prirodi. Tvrtka se brzo razvija, stoga želimo privući ljude koji će sudjelovati u njezinu budućem razvoju. Suradnici na razne načine mogu dati svoj osobni doprinos. U Koppertu radimo zajedno.

Brojni su načini na koje zaposlenici Kopperta mogu razvijati svoju karijeru. Koppert je prepoznat kao tvrtka za osposobljavanje u brojnim područjima. Koppert je razvio unutarnja pravila za razvoj karijere u tvrtki. Nova radna mjesta najčešće se popunjavaju unutar tvrtke. Koppert smatra da je daljnji razvoj osoblja važan i potiče svoje zaposlenike na iskorištavanje osposobljavanja i tečajeva unutar tvrtke i izvan nje. Naše osoblje dobro iskorištava te mogućnosti. U Koppertu razvijate svoju karijeru.

Slobodna radna mjesta

Na raspolaganju imamo radna mjesta u različitim područjima i razinama obrazovanja. Pogledajte naša slobodna radna mjesta kako biste vidjeli odgovara li vam nešto od njih.

Pripravništvo

Koppert nudi priliku za razvoj talenta. Koppert je priznata tvrtka za osposobljavanje u tehničkim, trgovinskim, prehrambenim, okolišnim, komercijalnim, tajničkim, logističkim i laboratorijskim sektorima.

Jeste li zainteresirani? Pošaljite nam svoj životopis i motivacijsko pismo.