Addit

Aktivni sastojak:
Rapeseed triglycerides
Uobičajeni naziv:
Biljno ulje za emulgiranje
Kategorija proizvoda:
Adjuvant
Play

Upotrijebi za

Upotrijebi za

Kada upotrijebiti Addit?

Addit poboljšava i produljuje učinke (bioloških, prirodnih i kemijskih) insekticida, akaricida i fungicida na resokrilce, štitaste moljce, biljne uši, gusjenice, crvene paukove i pepelnicu. Addit također pojačava učinak folijarnih biostimulansa.

Kako to funkcionira

Kako to funkcionira

Kako djeluje Addit?

Addit poboljšava vezivanje i širenje proizvoda za zaštitu usjeva ili biostimulansa za biljku. Osim toga, Addit poboljšava učinak Mycotala na štitastog moljca i resokrilce te povećava učinkovitost Mycotala pri manjoj količini vlage. Addit štiti spore te na taj način povećava razinu njihovog vezivanja na insekte. To dovodi do veće stope preživljavanja i bolje klijavosti.

Specifikacije proizvoda

Specifikacije proizvoda

Addit prodaje se u spremnicima od 5 litara

Upute za upotrebu

Upute za upotrebu

Primjena Addit

Addit trebalo bi upotrebljavati kao dodatak proizvodima za zaštitu usjeva koji su prikladni za sve jestive i sve nejestive kulture. Ako neko sredstvo za zaštitu usjeva za specifičan usjev nikad nije korišteno u kombinaciji sa sredstvom Addit, preporuča se da prije primjene veće količine pomoćnog sredstva provedete odgovarajuće testove. Addit ne smije se upotrebljavati za biljke Kalanhoe.

Za točno doziranje, primjenu i registrirane usjeve pogledajte upute za korisnike proizvoda za zaštitu usjeva.

Priprema otopine:

  • Otopinu za prskanje proizvoda za zaštitu usjeva pripremite prema uputama za korisnike
  • Prije upotrebe dobro protresite spremnik proizvoda Addit
  • Otopini za prskanje dodajte odgovarajuću količinu proizvoda Addit
  • Dobro promiješajte

Imajte na umu da je Addit potrebno upotrebljavati samo kao mješavinu u spremniku kao dodatak ostalim proizvodima za zaštitu bilja.

Play

Doziranje

Informacije navedene u nastavku služe samo u indikativne svrhe. Za odgovarajuće savjete potrebne su informacije o lokalnim čimbenicima, kao što su sam usjev, klimatski uvjeti i razina zaraze. Kako biste bili sigurni da je vaš pristup ispravan, obratite se stručnjaku tvrtke Koppert ili ovlaštenom distributeru Koppertovih proizvoda.
Upotrebljavajte samo proizvode dozvoljene u vašoj zemlji/državi i za usjev. Provjerite lokalne zahtjeve za registraciju. Tvrtka Koppert Biological Systems ne može se smatrati odgovornom za neovlaštenu uporabu.

Doziranje:

  • 0,125 % – 0,25 % (125 – 250 ml na 100 litara vode) po primjeni

Uvjeti za najbolje djelovanje proizvoda Addit

Slijedite upute za korisnike bioloških, prirodnih i kemijskih proizvoda za zaštitu usjeva i biostimulansa.

Rukovanje proizvodom

Rukovanje proizvodom

Postupanje

Tvrtka Koppert B.V. nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenog i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Upute za skladištenje:

  • Rok upotrebe: vidjeti ambalažu
  • Temperatura skladištenja ne smije biti niža od 10 ºC
  • Čuvati na hladnom i tamnom mjestu
  • Držati izvan dosega sunčeve svjetlosti

S ambalažom postupite kao s industrijskim otpadom. Isprati prije odlaganja.

Primjenjuju se opći uvjeti društva Koppert (Koppert B.V. i/ili njegove povezane tvrtke). Upotrebljavajte samo proizvode dopuštene u vašoj zemlji/državi i za usjev. Provjerite lokalne zahtjeve za registraciju. Tvrtka Koppert ne može se smatrati odgovornom za neovlaštenu upotrebu.Tvrtka Koppert nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenoga i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Trebate pomoć?