Rollertrap

Vrsta:
Sticky ribbon with wet glue
Vrsta:
Žuta ili plava ljepljiva vrpca PE.
Kategorija proizvoda:
Monitoring
Rollertrap_productshot.jpg

Upotrijebi za

Upotrijebi za

Kada upotrijebiti Rollertrap

Rollertrap upotrebljavajte za hvatanje štitastih moljaca, lisnih ušiju, resokrilaca i šampinjonskih mušica na mjestima s velikom razinom nametnika ili područjima u stakleniku gdje se očekuje velika razina nametnika, na primjer, duž lukova, otvora za ventilaciju i drugih mjesta gdje ulazi zrak.

Kako to funkcionira

Kako to funkcionira

Kako Rollertrap djeluje?

Nametnike privlači žuta ili plava boja ljepljive vrpce i hvataju se za ljepilo

Upute za upotrebu

Upute za upotrebu

Primjena proizvoda Rollertrap

Potreban materijal za vješanje:
Kolut žice, vješalice, spajalice

Prije nego što objesite proizvod Rollertrap, pobrinite se nalazi najmanje na te sobnoj temperaturi. Ljepilo će biti mekanije, a zamke će se jednostavnije odmotavati.

Upute za uporabu:

  • Odrežite nekoliko komada žice duljine otprilike 40 cm.
  • Kraj užeta iz klupka čvorom zavežite za stup staklenika pored betonske staze. Neka to bude ± 25 cm iznad usjeva za mali Rollertrap i ± 40 cm za veliki Rollertrap.
  • Hodajte držeći uže i odmotavajte ga sve do luka.
  • Na putu do betonske staze duži kraj užeta pričvrstite na svaki stup staklenika (ili svaki drugi stup staklenika) žicom duljine 40 cm.
  • Kroz kolut proizvoda Rollertrap provucite štap (ili drugo sredstvo) kako biste ga pričvrstili.
  • Primite početni kraj proizvoda Rollertrap i omotajte ga oko prvog stupa staklenika kod betonske staze. Polako hodajte u smjeru u kojem se kolut odmotava.
  • Presavijte (odlijepljeni) gornji rub zamke oko užeta i vješalicama ili spajalicama pričvrstite uže.
  • Po potrebi opteretite ljepljivu zamku tako da na svaka 2 do 3 metra postavite jednu vješalicu kako bi zamka ravno visjela.
  • To činite sve do luka (kraja) (ili do kraja užeta). Zamku izrežite na duljinu koja je otprilike 40 cm dužu od posljednjeg stupa staklenika. Kraj užeta omotajte oko posljednjeg stupa staklenika i pričvrstite ga za kraj žice.
  • Slijedite isti postupak ako želite Rollertrap objesiti duž luka.

Informacije u nastavku samo su indikativne. Savjet po mjeri može se pružiti ako su dostupne informacije o lokalnim čimbenicima koje treba uzeti u obzir, poput usjeva, klimatskih uvjeta i razine zaraze. Za odgovarajući pristup savjetujte se sa stručnjakom poduzeća Koppert ili priznatim distributerom Koppertovih proizvoda.

Rollertrap preventivno blago ljekovito veoma ljekovito
Omjer - 1/1000 m² 1/500 m²
m²/jedinica - 1000 500
interval (dani) - - -
Učestalost - - -
Napomene - - -

Najbolji uvjeti djelovanja proizvoda Rollertrap

Proizvode Rollertrap trebalo bi postaviti dok je usjev još niskog rasta. Kad je riječ o ukrasnom bilju, Rollertrap možete upotrebljavati gotovo tijekom cijele godine, no kod povrtnih kultura najbolje ih je postaviti nakon sadnje ili tek nešto prije sadnje. Preporučuje se primijeniti jedan Rollertrap na dva ili tri odjeljka staklenika te odabrati mali ili veliki Rollertrap ovisno o količini nametnika (koja se očekuje).

Rukovanje proizvodom

Rukovanje proizvodom

Postupanje

Biološki korisni organizmi imaju vrlo kratak životni vijek te se toga moraju uvesti u usjev što je prije moguće nakon primitka. U suprotnom može doći do negativnog utjecaja na njihovu kvalitetu. Tvrtka Koppert B.V. nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenog i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Primjenjuju se opći uvjeti društva Koppert (Koppert B.V. i/ili njegove povezane tvrtke). Upotrebljavajte samo proizvode dopuštene u vašoj zemlji/državi i za usjev. Provjerite lokalne zahtjeve za registraciju. Tvrtka Koppert ne može se smatrati odgovornom za neovlaštenu upotrebu.Tvrtka Koppert nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenoga i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Trebate pomoć?