Izjava o odricanju odgovornosti

Opći uvjeti prodaje

Posjetom naše web-stranice prihvaćate da se Opći uvjeti prodaje primjenjuju na sve naše ponude, ugovore za kupovinu i prodaju robe i usluga, aktivnosti koje poduzimamo i sve savjete koje pružamo (čl. 2.1.).

Opći uvjeti prodaje

Opći uvjeti za uporabu ove web-stranice

 1. Općenito
  Tvrtka Koppert ovim putem vam dopušta pristup stranici www.koppert.com na kojoj objavljuje dokumente, slike i druge materijale u informativne svrhe.

  Pristupanjem na ovu web-stranicu pristajete na Opće uvjete. Ako ne pristajete na Opće uvjete, trebali biste prestati posjećivati ili upotrebljavati ovu web-stranicu. Osim toga, pristajete na to da tvrtku Koppert nećete smatrati odgovornom za bilo koje posljedice koje se odnose na informacije, preporuke i/ili savjet na web-stranici.

  Informacije na stranici www.Koppert.com nisu obvezujuće i ne predstavljaju pravno obvezujuću ponudu za sklapanje ugovora.
 2. Odgovornost
  Iako je izradi ove web-stranice posvećena velika pozornost, tvrtka Koppert ne može jamčiti da su informacije (uključujući, ali bez ograničenja na, slike, opise proizvoda i savjete) koje se nalaze na web-stranici ili se na njih upućuje potpune, ažurirane, točne i prikladne za potrebe za koje korisnik web-stranice te informacije upotrebljava.

  U mjeri u kojoj je zakonom dopušteno, tvrtka Koppert (uključujući njezine povezane tvrtke, službenike i zaposlenike tvrtke) ovim se putem odriče odgovornosti za:
  1. sve gubitke bilo koje vrste, izravne ili neizravne, nastale uporabom web-stranice ili druge web-stranice povezane s ovom web-stranicom;
  2. gubitak računalnog hardvera i softvera, viruse i druge poteškoće i/ili gubitak vremena zbog uporabe web-stranice;
  3. gubitak zbog netočnosti, nepotpunosti ili zastarjelosti određenih informacija na web-stranici.
  Web-stranica može uključivati upućivanja (na primjer, hipervezom, reklamnim natpisom ili gumbom) na druge web-stranice koje se odnose na poseban aspekt ove web-stranice. To ne znači automatski da je tvrtka Koppert povezana s tim web-stranicama niti da je njihov vlasnik te stoga nije odgovorna za te web-stranice ili za informacije na njima.

  Tvrtka Koppert zadržava izričito pravo da u bilo kojem trenutku bez obavijesti izmijeni sadržaj ili ukloni njegov dio. Tvrtka Koppert ne može se smatrati odgovornom za bilo koje posljedice tih izmjena.

  Ova web-stranica sadržava upućivanja na proizvode. Neki proizvodi nisu dostupni u svim zemljama. Niti jedno takvo upućivanje ne znači da tvrtka Koppert određeni proizvod stavlja na tržište u određenoj zemlji niti da to namjerava.
 3. Intelektualno vlasništvo
  Autorska prava i sva druga prava intelektualnog vlasništva koja se odnose na cjelokupni sadržaj web-stranice, uključujući tekstove, slike, grafiku, audio, video ili animacijske datoteke, dizajn i prikaz web-stranice te način predstavljanja web-stranice, pripadaju isključivo tvrtki Koppert i njezinim povezanim trećim stranama ako nije drukčije navedeno.

  Sadržaj ove web-stranice ne smije se umnažati, distribuirati ili obrađivati u komercijalne svrhe niti se smije kopirati na drugu web-stranicu bez prethodne privole. Ova web-stranica ne daje dozvolu za uporabu intelektualnog vlasništva tvrtke Koppert ili trećih strana.

  Niti jedan dio ove web-stranice ne smije se umnožavati ili objavljivati putem ispisa, fotokopije, mikrofilma, digitalne kopije ili drugim načinima, bez prethodnog pristanka tvrtke Koppert.

  Dio web-stranice smijete ispisati ili preuzeti na tvrdi disk ili prenijeti drugim stranama isključivo u informativne svrhe. Ako ste dobili odobrenje za objavu slike, u objavi uvijek mora biti naveden izvor: Copyright Koppert. Sva prava pridržana.
 4. Izjava o privatnosti
  Tijekom posjeta ovoj web-stranici, osobni podaci i drugi podaci mogu se pohranjivati u obliku kolačića. Tvrtka Koppert zadržava pravo na pohranu tih podataka i na njihovu uporabu u svojim statističkim podacima i na drugim nosačima podataka. Uporaba osobnih podataka uređena je izjavom o privatnosti i izjavom o kolačićima tvrtke Koppert. Preporučamo da pažljivo pročitate te dokumente prije nego tvrtki Koppert omogućite svoje osobne podatke.