Minusa

Znanstveni naziv:
Dacnusa sibirica
Uobičajeni naziv:
Parazitna osa
Kategorija proizvoda:
Natural enemy
Play

Upotrijebi za

Upotrijebi za

Kada upotrijebiti proizvod Minusa?

Proizvod Minusa upotrebljavajte za biološko suzbijanje ličinki lisne uši. Proizvod Minusa usmjeren je na sve faze ličinke, ali osobito na prvu i drugu fazu.

Kako to funkcionira

Kako to funkcionira

Kako Minusa djeluje?

Odrasle ženke jedinke parazitne ose vrste Dacnusa sibirica polažu jajašca unutar ličinke lisne uši. Parazitne ose razvijaju se unutar kukuljice lisne uši. Iz kukuljice nastaje odrasla osa.

Specifikacije proizvoda

Specifikacije proizvoda

Informacije u nastavku samo su indikativne. Savjet po mjeri može se pružiti ako su dostupne informacije o lokalnim čimbenicima koje treba uzeti u obzir, poput usjeva, klimatskih uvjeta i razine zaraze. Za odgovarajući pristup savjetujte se sa stručnjakom poduzeća Koppert ili priznatim distributerom Koppertovih proizvoda.

Minusa preventivno blago ljekovito veoma ljekovito
Dosage - 0,25 - 0,5 /m2 -
Interval (days) - 7 -
Frequency - Min. 3x -
Remarks - If <1 larva/10 plants -

Upute za upotrebu

Upute za upotrebu

Primjena proizvoda Minusa

Parazitne ose stavite na lišće ujutro ili navečer.

Play

Najbolji uvjeti djelovanja proizvoda Minusa

Minusa se preporuča za manje zaraze. Budući da proizvod Minusa djeluje čak i tijekom hladnijih razdoblja, počnite ga upotrebljavati početkom sezone. Pri porastu temperatura proizvodu Minusa može se dodati proizvod Miglyphus.

Nuspojave

Pesticidi mogu imati (ne)izravne učinke na biološka rješenja. Saznajte koji pesticidi imaju nuspojave za ovaj proizvod.

Idite u bazu podataka štetnih učinaka

Rukovanje proizvodom

Rukovanje proizvodom

Postupanje

Biološki korisni organizmi imaju vrlo kratak životni vijek te se toga moraju uvesti u usjev što je prije moguće nakon primitka. U suprotnom može doći do negativnog utjecaja na njihovu kvalitetu. Ako trebate pohraniti proizvod Minusa, slijedite upute u nastavku. Tvrtka Koppert B.V. nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod dulje skladišti i/ili ako se skladišti u uvjetima koji su različiti od onoga što je preporučeno.

  • Skladištenje nakon primitka: 1 – 2 dana
  • Temperatura skladištenja: 8 – 10 °C/47 – 50 °F
  • Okomit položaj bočice
  • Na tamnom mjestu

Primjenjuju se opći uvjeti društva Koppert (Koppert B.V. i/ili njegove povezane tvrtke). Upotrebljavajte samo proizvode dopuštene u vašoj zemlji/državi i za usjev. Provjerite lokalne zahtjeve za registraciju. Tvrtka Koppert ne može se smatrati odgovornom za neovlaštenu upotrebu.Tvrtka Koppert nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenoga i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Trebate pomoć?