Iskustveni centar

Iskustveni centar

Posjetite naš Iskustveni centar i otkrijte svijet održivog uzgoja

Ako vas zanimaju održivi uzgoj, biološka zaštita usjeva i prirodno oprašivanje, posjetite Iskustveni centar tvrtke Koppert u kojem možete krenuti na interaktivno putovanje kroz fascinantni svijet održivog uzgoja.

Pratite naš proces istraživanja i razvoja te proizvodnje i otkrijte važnost sićušnih organizama kao što su grabežljive grinje i korisne gljivice za međunarodnu poljoprivredu i hortikulturu. Zavirite u košnicu bumbara i promatrajte te neumorne radilice u onome što čine najbolje. Jeste li znali da se vid bumbara u velikoj mjeri razlikuje od ljudskog vida te da tu razliku koristimo kako bismo svojim klijentima osigurali najučinkovitija rješenja u području oprašivanja?

Pogledajte, čujte i otkrijte. Posjetite naš potpuno nov Iskustveni centar koji se nalazi u našem sjedištu na adresi Veilingweg 14, Berkel en Rodenrijs, Nizozemska.

Praktične informacije
Naš Iskustveni centar usmjeren je na ciljne skupine povezane s poljoprivredom i hortikulturom.

Radno vrijeme: radnim danima (pon – pet) od 9:00 do 17:00. Obilazak traje u prosjeku 1,5 sati i prikladan je za skupine do 15 posjetitelja. U slučaju većih grupa program se po dogovoru može prilagoditi.

Iskustveni centar možete posjetiti samo po dogovoru. Zanima vas? Ispunite obrazac za prijavu u nastavku.

Naš Experience Centre

Play