Iskustveni centar

Posjetite naš Iskustveni centar i otkrijte svijet održivog uzgoja

Ako vas zanimaju održivi uzgoj, biološka zaštita usjeva i prirodno oprašivanje, posjetite Iskustveni centar tvrtke Koppert Biological Systems u kojem možete krenuti na interaktivno putovanje kroz fascinantni svijet održivog uzgoja.

Pratite naš proces istraživanja i razvoja te proizvodnje i otkrijte važnost sićušnih organizama kao što su grabežljive grinje i korisne gljivice za međunarodnu poljoprivredu i hortikulturu. Zavirite u košnicu bumbara i promatrajte te neumorne radilice u onome što čine najbolje. Jeste li znali da se vid bumbara u velikoj mjeri razlikuje od ljudskog vida te da tu razliku koristimo kako bismo svojim klijentima osigurali najučinkovitija rješenja u području oprašivanja?

Pogledajte, čujte i otkrijte. Posjetite naš potpuno nov Iskustveni centar koji se nalazi u našem sjedištu na adresi Veilingweg 14, Berkel en Rodenrijs, Nizozemska.

Praktične informacije
Naš Iskustveni centar usmjeren je na ciljne skupine povezane s poljoprivredom i hortikulturom.

Radno vrijeme: radnim danima (pon – pet) od 9:00 do 17:00. Obilazak traje u prosjeku 1,5 sati i prikladan je za skupine do 15 posjetitelja. U slučaju većih grupa program se po dogovoru može prilagoditi.

Iskustveni centar možete posjetiti samo po dogovoru. Zanima vas? Ispunite obrazac za prijavu u nastavku.

Play video

Rezervirajte svoj termin

Ce site est protégé par reCAPTCHA et applique la Politique de confidentialité et les Conditions d’utilisation de Google.

Prijavite se na naš bilten

Primajte najnovije vijesti i informacije o svojim usjevima izravno u svoj pretinac e-pošte

Ce site est protégé par reCAPTCHA et applique la Politique de confidentialité et les Conditions d’utilisation de Google.
Pomaknite se na vrh