Tutasan

Vrsta:
Pheromone trap
Uobičajeni naziv:
Zamka za feromone karakteristične za pojedinu vrstu lisnog minera rajčice.
Kategorija proizvoda:
Monitoring
Play

Upotrijebi za

Upotrijebi za

Kada upotrijebiti Tutasan?

Tutasan upotrebljavajte za masovno hvatanje lisnog minera rajčice u stakleniku ili izvan njega. Zamke s vodom, u kombinaciji s drugim mjerama, pomažu u učinkovitom suzbijanju lisnog minera rajčice.

Kako to funkcionira

Kako to funkcionira

Kako Tutasan djeluje?

Tutasan je patentirani sustav za hvatanje, praktične veličine, opremljen sustavom za kontrolu razine vode. Tutasan upotrebljavajte u kombinaciji s feromonima Pherodis. Kapsula otpušta miris spolnih feromona karakterističnih za pojedinu vrstu. Taj miris privlači odrasle muške jedinke odgovarajućih vrsta leptira/moljaca u zamku.

Upute za upotrebu

Upute za upotrebu

Primjena proizvoda Tutasan

Primijenite 20 – 25 zamki po hektru (30 zamki u slučaju staklenika prekrivenog mrežom) ravnomjerno raspoređenih duž staze i redova biljaka.

Upute za uporabu:

  • Kada pripremate tlo ili presađujete biljke, zamke stavite u staklenik Neka udaljenost između zamki bude 15 – 20 metara
  • Zamku postavite na tlo, kamenu vunu ili na visinu od najviše 40 cm
  • Potrebna je neprestana opskrba vodom kako bi se osiguralo ispravno funkcioniranje zamke

Zamijenite feromone svakih 4 – 6 tjedana

Priprema zamke:

  • Feromon stavite u njegov zeleni spremnik i pričvrstite ga za gornji središnji dio zamke (kapsula s feromonima nalazi se u sredini zamke i zaštićena je)
  • Zamku napunite vodom kako je naznačeno. Zamku spojite s mlaznicom za kapanje i pobrinite se da voda ispravno kaplje u zamku.
  • Kao sredstvo za ovlaživanje dodajte malu količinu biljnog ulja ili tekućeg sapuna
Play

Rukovanje proizvodom

Rukovanje proizvodom

Postupanje

Za zamku s vodom nisu potrebni posebni uvjeti skladištenja.

Primjenjuju se opći uvjeti društva Koppert (Koppert B.V. i/ili njegove povezane tvrtke). Upotrebljavajte samo proizvode dopuštene u vašoj zemlji/državi i za usjev. Provjerite lokalne zahtjeve za registraciju. Tvrtka Koppert ne može se smatrati odgovornom za neovlaštenu upotrebu.Tvrtka Koppert nije odgovorna za gubitak kvalitete ako se proizvod skladišti dulje od preporučenoga i/ili u neodgovarajućim uvjetima.

Trebate pomoć?