Poznavanje i prepoznavanje

Poznavanje i prepoznavanje

Nabavite smjernice uzgajivača za biološku zaštitu usjeva

Poznavanje i prepoznavanje čini upravo ono što sam pojam kaže. Pruža vam znanje o životnom ciklusu nametnika i njegovim brojnim fazama, kao i sposobnost prepoznavanja nametnika ili bolesti s kojima se suočavate na temelju detaljnih primjera i uvećanih fotografija. Na temelju tog znanja pronaći ćete najbolja održiva rješenja.

Prvi put objavljeno prije 25 godina i revidirano 2003., najnovije izdanje sadržava 443 stranice, 700 fotografija i desetke ilustracija najčešćih nametnika, bolesti i njihovih prirodnih neprijatelja.

Ova knjiga čitatelju pruža potrebne informacije za razumijevanje međudjelovanja nametnika, bolesti i njihovih prirodnih neprijatelja. U njoj se objašnjava način na koji se šire usjevom, šteta koju uzrokuju i specifične karakteristike ponašanja.

Koppert – Tvrtka znanja

Biološka kontrola nije jednostavan postupak. To je složeni sustav u kojem je potrebno razmotriti mnoge aspekte. Tvrtka Koppert već je 50 godina svjesna potrebe za znanjem.

Najnovija znanstvena otkrića u pogledu korisnih mikroorganizama dovela su do novih praktičnih rješenja za uzgajivače. Ovo ažurirano izdanje Poznavanje i prepoznavanje također uključuje nove biološke pesticide i biostimulatore koji povećavaju otpornost biljke na stres i pomažu u boljem rastu i zdravlju biljke.

Tvrtka Koppert smatra da dijeljenje tog znanja može imati važnu ulogu u postizanju 100 % održive hortikulture i poljoprivrede u suradnji s prirodnom.